XXI TROBADA FINAL DE COLPBOL

El dia 14 de maig va tindre lloc la XXI Trobada final de Colpbol a les instal·lacions del CEIP El Crist de Meliana i al Poliesportiu municipal.
Aquesta és la segona final que s’ha realitzat de sis que hi ha programades per aquest curs 2017/18. Aquestes jornades són la cloenda al treball de tot un curs a les aules d’educació física i de jornades escolars de colpbol, en les que han participat els centres inscrits a la lliga oficial, dins dels jocs esportius de la Generalitat Valenciana.

La jornada va començar amb l’acte d’apertura, al qual va assistir Vicent Marzà i Ibañez, Conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Mª Josep Amigó, vicepresidenta de la diputació, Josep Riera, alcalde de Meliana i Josep Miquel Mollà, Director General d’Esports els quals van saludar a tot el professorat i alumnat dels centres participants: Ausiàs March d’Alboraia, La Masia de Museros, Pintor Estruch de Manuel, Carraixet d’Almàssera, Pare Jofré de El Puig, San Pedro Apostol de Port de Sagunt, Santa Anna d’Oliva, Mediterrani de Meliana i el centre receptor, El Crist de Meliana.
Seguidament a les 10:00 hores van començar els partits de colpbol, raspagol i colpbol-tauler, en total 9 pistes de joc funcionant al mateix temps i finalitzant a les 13:15 hores.
L’alumnat ha gaudit molt d’aquesta jornada en la qual s’ha treballat la cooperació, coeducació i habilitats socials. També l’alumnat ha posat en pràctica la tècnica i la tàctica bàsica dels jocs col·lectius d’invasió amb una pràctica del colpbol en la qual s’ha potenciat el respecte als participants, arbitratges, materials, espais i normes de joc.














Es va finalitzar amb l’entrega d’un reconeixement a la participació dels equips de colpbol del centre i l’entrega dels guardons del concurs de dibuix de colpbol a les alumnes Nuria Calero i Carmela Lorente, de El Crist de Meliana que van quedar primera i quarta respectivament.